febr. 20., Sze | 1133 Budapest

Főzőklub

Funkcionális táplálkozás a gyakorlatban
Teltház
Főzőklub

Helyszín és időpont

2019. febr. 20. 17:00 – 20:00
1133 Budapest, Váci út 112.

Részletek

Gyorsan elkészíthető, tápanyagokban gazdag ételek kicsit másképp! Mi lesz benne más? Minden, amit főzünk, tej-, és tejtermékmentes, gluténmentes, cukormentes és szójamentes lesz.

Menü:

Gyömbéres édesburgonya-krémleves

Fűszeres-hagymás kacsamáj

Zöldséges húslepények bárányból

Rizs-quinoa

Kelbimbó fokhagymásan

Főzőbanánchips

+ meglepetések

Időpont: 2019. február 20. (szerda) 17 óra.

Időtartam: 3,5 óra.

Helyszín: Salt'n Pepper Főzőiskola (1133 Budapest, Váci út 112.)

Részvételi díj: 12 000 Ft/fő.

A részvételi díjat a következő számlaszámra kérem utalni: Szabó Monika Brigitta EV. Bankszámlaszám: 10400528-50526888-74551006.

A közlemény rovatba kérlek írd be a résztvevő nevét és a "Főzőklub" megjegyzést.

Figyelem! A létszám korlátozott (15 fő). A jelentkezés, a befizetés után lesz végleges. A Facebook-os jelentkezés nem elég!

Jelentkezés, és további információk: Szabó Monika 06/30-948-32-36; egyensulypont2018@gmail.com

48 órán belüli lemondásnál a befizetett díj 50%-a kerül visszatérítésre, 24 órán belüli lemondásnál a díj nem kerül visszatérítésre.

Az alapanyagok beszerzésétől függően a menüben lehet változás.

Teltház

Megosztás