• Szabó Monika

Gyömbéres édesburgonya-krémleves

Frissítve: máj 7


Hozzávalók (4 személyre): 2 db nagyobb, vagy 4 db kisebb édesburgonya porcos alaplé só gyömbér 2 dl kókusztej (Aroy-D) Elkészítés: A megtisztított édesburgonyát puhára főzöm annyi vízben (vagy porcos alaplében), hogy éppen ellepje. Sóval, reszelt gyömbérrel ízesítem. Kb. 2 dl kókusztejjel simára turmixolom, vízzel beállítom a sűrűségét, majd felforralom. Kókuszchips-szel tálalom. A képen lila édesburgonyából készült krémleves.

40 megtekintés

Bejelentkezés:

+36 30 9483236

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Általános szerződési feltételek     Adatvédelmi irányelvek

© 2019 Szabó Monika. Minden jog fenntartva. Made by CsB