• Szabó Monika

Thai zöldségleves sertéshússal

Frissítve: máj 7

Hozzávalók (4 személyre): 250 g sertésszűz 100 g sárgarépa 100 g póréhagyma 100 g rizstészta 500 ml porcos alaplé 500 ml kókusztej 1 ek thai chilipaszta (nem csípős) (AIP-ban kimarad) 2 ek kókusz aminószósz (Coconut secret) 2 ek kókuszolaj 2 lime leve Elkészítés: A húst (kis időre mélyhűtőbe tesszük, hogy könnyebb legyen vékonyra vágni) vékony csíkokra vágom. A sárgarépát gyufaszál vastagságúra, a póréhagymát karikára vágom. Az olajat felforrósítom egy wokban, beleteszem, és nagy lángon 1-2 percig pirítom a sertéshúst, majd a répát, majd a póréhagymát. Felöntöm az alaplével és a kókusztejjel. Jól felforralom, kb. 5 percig főzöm, beleteszem a chilipasztát (AIP-ban nem), a kókuszaminó szószt. Tálalás előtt belefacsarom a 2 lime levét. A rizstésztát külön megfőzöm (vigyázok, hogy ne főzzem szét!), és külön kínálom.


22 megtekintés

Bejelentkezés:

+36 30 9483236

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Általános szerződési feltételek     Adatvédelmi irányelvek

© 2019 Szabó Monika. Minden jog fenntartva. Made by CsB