Szolgáltatások

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Az egyéni konzultáció célja a kellemetlen tünetek hátterében lévő okok felderítése, a szervezetben lévő krónikus gyulladásos folyamatok megállítása, a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása, a belső egyensúly helyreállítása.

Az első konzultáció egy hosszabb beszélgetés, amikor a meglévő panaszok, tünetek, és empirikus kérdőívek alapján történik az állapotfelmérés. Ezt követően együtt megtervezzük az elinduláshoz szükséges étrendi és életmódbeli változtatásokat. Az első konzultáció díja: 20 000 Ft (kb. 1,5 - 2 óra).


Szükség lehet további konzultációkra - utánkövetésre - is, amikor megbeszélhetjük az elért eredményeket, a további javaslatokat. A további konzultációk díja: 12 000 Ft (60 perc).

laboratory-3827736_1920.jpg
FUNKCIONÁLIS LABORELEMZÉS

A funkcionális laborelemzés megmagyarázhatja, mi az oka annak, ha normális laboreredmények mellett mégis rosszul érzed magad. Segítségével nem betegségeket diagnosztizálunk, hanem összefüggéseket és tendenciákat keresünk és felderítjük a panaszok, tünetek hátterében lévő gyökérokokat. Az összefüggések, tendenciák feltérképezésével olyan rejtett folyamatokra derülhet fény, amelyek hagyományos módszerrel csak évekkel később lesznek kimutathatók, ezzel plusz esélyt kaphatsz a működési zavarok, panaszok, tünetek megszüntetésére.

 

A funkcionális laborelemezés része egy szoftver által készített, kb. 25 oldalas írásos elemzés, amelyből információt kaphatsz a tápanyaghiányokról, emésztőrendszeri gyulladásról, krónikus fertőzésekről, májműködési zavarokról, hormonális egyensúlytalanságról.

 

Funkcionális laborelemzés programok:

  • Szoftver által készített 15 oldalas írásos elemezés: 19 900 Ft

  • Szoftver által készített 15 oldalas írásos elemezés + egyórás egyéni konzultáció (online, vagy személyes): 34 900 Ft

Ajánlott laborvizsgálatok

CSOPORTOS PROGRAMOK

Ha szeretnél társakat, új lendületet, inspirációt egészséged fejlesztéséhez, akkor csoportos programjaim segítenek a megfelelő étrend és életmód kialakításában.
 

  • Egyensúly-pont életmódváltó kurzus - ahol megtanulhatod az alapelveket
     

  • Egyensúly-pont főzőklub - ahol nemcsak recepteket kapsz, hanem a közös főzés és egy finom tápanyagdús vacsora elfogyasztásának élményét
     

  • Egyensúly-pont életmódváltó hétvége – ahol társakkal együtt elindulhatsz az egészség felé vezető úton